Mooie, liefdevolle uitvaart

Nadat mijn vader was overleden hebben wij Marieke van La Luna Uitvaart benaderd. Zij was na het overlijden snel ter plekke en heeft ons zeer respectvol uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Ze liet aan ons over hoe wij de begrafenis wilden regelen en heeft ons daarbij uitstekend begeleid en geadviseerd. Marieke was zeer betrokken en regelde alles tot in de puntjes. De rouwkaart werd precies zo gemaakt als wij voor ogen hadden. De kerkdienst en de begrafenis heeft zij helemaal begeleid zodat wij die dag, het verdriet van het verlies van onze vader konden verwerken. Wij als familie kijken terug op een mooie, liefdevolle uitvaart ondanks dat wij veel verdriet hadden.

Nafthal Rikken

Persoonlijke ondersteuning

“Lieve Marieke,

Graag zouden wij je langs deze weg willen bedanken voor de liefdevolle en persoonlijke zorg die je ons hebt verleent bij het afscheid nemen van onze moeder.
Je persoonlijke ondersteuning naar een ieder van ons heeft er toegeleid dat wij alle ons enorm gesteund hebben gevoeld.
We kunnen terug kijken op een mooi en waardig afscheid.
Ook willen wij onze dank uitspreken naar jouw meewerkende partners Jessica voor de prachtige bloemstukken, Eline voor de mooie kaarten en Marian voor haar liefdevolle inzet tot het vertellen van ons moeders levensverhaal. Nogmaals heel veel dank…”

Suze en Christel Fernhout

Snel, goed en respectvol

“Wij zijn zeer positief over La Luna Uitvaart. We werden snel, goed en respectvol geholpen bij het regelen van de uitvaart. Het was een fijn, persoonlijk contact met Marieke.”

Cindy Bottenheft-van de Wiel

Liefdevolle begeleiding

“Marieke Wagenaar van La Luna uitvaart heeft ons liefdevol begeleid.

Ze leefde mee zonder haar professionaliteit uit het oog te verliezen.
Ze zorgde voor een mooi, liefdevol afscheid die voor ons een mooi herinnering blijft!

We zijn je erg dankbaar en ook namens mijn vrouw, met wie jij voor haar overlijden persoonlijke dingen en wensen mee hebt besproken (overleden dmv Euthanasie).

Groet,”

Fam. K. Halma

Een luisterend oor

“De uitvaart van mijn moeder, die vandaag plaats vond, was heel mooi. Marieke luisterde erg goed naar de wensen van mijn moeder (voor de euthanasie) en ook naar die van ons, dat maakte het prettiger om de uitvaart te regelen.

Bedankt Marieke.

Liefs, Denise”

Denise Visser-Halma

Dankbaar

“Lieve zorgzame Marieke,

Dankbaar voor je warme zorg en aandacht tijdens de uitvaart van mijn schoonmoeder en de dagen daaromheen. Volledig aanwezig zijn zonder je stempel ergens op te leggen ervaar ik als een grote en mooie kwaliteit. Nieuwe mogelijkheden onder de aandacht brengen zodat de laatste levensviering passend en kloppend is. Ruimte gevend aan alles wat aan praktisch en emotionele “dingen” die voorbij komen. Om daarna zonder dat wij daar eigenlijk erg in hadden handelend en slagvaardig te zorgen dat de dag soepel kan verlopen precies zoals wij dat met elkaar en jou hadden afgesproken, mama hoog in het vaandel houdend.

Vertrouwen in jou, was en is er. Dank je wel, voor alles.”

Karoline Bolhuis

Passend bij moeder en ons

“Ondanks dat ze de hoop had nog lang te mogen leven, is op 17 mei onze moeder op 93-jarige leeftijd overleden. In haar eigen huis, zoals ze graag wilde. Voor de uitvaartverzorging zijn we via via in contact gekomen met Marieke. Het persoonlijke, respectvolle en integere contact met Marieke hebben we als zeer waardevol beschouwd. We hebben mijn moeder thuis kunnen opbaren en haar op de dag van de begrafenis met de kinderen het huis uit kunnen dragen. De dag zelf was natuurlijk verdrietig, maar was geheel passend bij wat mijn moeder had gewild en wat wij als familie wilden. We hebben aan de dag van de begrafenis en het contact met Marieke voorafgaand aan deze dag een zeer goed gevoel overgehouden. Dank je wel Marieke.”

Djoke de Jong

Een goed gevoel

“Mijn broers, zussen en ikzelf hebben allemaal een goed gevoel overgehouden aan de begrafenis. Ik weet zeker dat us mem het heel mooi had gevonden!”

Wikje de Jong

Innemend

“Marieke is voor mij een innemende vrouw die met een half woord begrijpt waar het om te doen is. Ze heeft ons prettig begeleid in de voorbereidingen voor de uitvaart. Dit maakt dat de afscheidsceremonie van onze moeder een eigentijdse twist kreeg, waar we vandaag met liefde en een goed gevoel op terugkijken.”

Ton Peters

Liefdevol aanpakken

“Nadat wij pas geleden samen voor het eerst een dienst hadden gedraaid in het Hospice, was jij degene die mij als eerste in het hoofd kwam om de uitvaart te regelen voor ons.
De samenwerking was toen prettig en jij hield ook van lekker aanpakken.
Met die gedachte belde ik je vol vertrouwen om jou te vragen voor de ceremonie voor mijn moeder.
Alles ging inderdaad zoals ik me het had voorgesteld, prettig, aanvoelend en aanpakkend en ondertussen nieuwe dingen uitproberen, zoals mijn moeder samen afleggen, mooi opbaren en aan het einde bakenen in een mooie doek en haar zo opgebaard.
Alles voelde zo vertrouwd en liefdevol zoals we dat allemaal samen met jou mochten doen!
Hiervoor nogmaals ontzettend bedankt, dit alles heeft voor mij de herinnering aan mijn moeder nog mooier gemaakt.”

Marga Klaver

Zonder zorgen

“Op de uitvaart van mijn broer kijk ik, ondanks het verdriet, met véél warmte en dankbaarheid terug. Van het begin tot aan het eind was alles uitstekend geregeld. Een heel fijn gevoel dat ik mij, als familielid, nergens zorgen over hoefde te maken. Met recht ‘Een uitvaart die klopt’. ”

Harma Fokkema

Hartelijke begeleiding

“Wij zijn als familie zeer tevreden en dankbaar voor de wijze waarop de uitvaart van onze broer Jan is verlopen. Alle voorbereidingen voor de uitvaart waren tot in de puntjes verzorgd. Ook was er alle ruimte om vragen te stellen. En een niet onbelangrijk gegeven was de belangstellende en hartelijke begeleiding van Marieke Wagenaar! Ook de nazorg hebben wij als heel positief ervaren. ”

Janny en Gerard Relyveld

Zeer professioneel

“Marieke heeft de uitvaart geregeld van mijn oom. Dit gebeurde op een zeer professionele manier. Marieke heeft voorafgaand aan de begrafenis alles tot in detail voorbereid. Dit ging geheel in samenspraak met de familie maar wel met goede adviezen van Marieke. Marieke heeft een grote zorg uit handen genomen. Op de dag zelf verliep alles volgens plan, Marieke hield alles in de gaten en onder controle. Dit deed zij op een zeer discrete manier. ”

Katja Rier