Een waardig en liefdevol afscheid

Na het overlijden van ùs heit heeft Marieke van La Luna uitvaart ons geweldig geholpen. Ze wist in korte tijd boven tafel te krijgen wat bij ons past. Ze was professioneel, respectvol en doortastend. Iedere dag kwam ze langs en ze was elk moment van de dag bereikbaar. Mede door Mariekes hulp kijken we terug op een moeilijke maar toch ook mooie intieme week en een waardig en liefdevol afscheid.

Yvonne Wijnsma

Duidelijk, rustig, respect, uiterst professioneel

“Dag Marieke,

Over de begeleiding en afronding van deze uitvaart niets dan lof.
Ik wil jou en je diensten als volgt samenvatten;
Duidelijk, rustig, respect, uiterst professioneel.

Nogmaals hartelijk dank en “keep on the good work”

Hartelijke groeten,”

Tijs van Dijk

Fijn, warm en duidelijk

“Geweldig vorm en begeleiding gegeven in de aanloop en bij de uitvaart. Fijn, warm en duidelijk in contact. Zeer tevreden over Marieke en wil La Luna anderen aanraden.”

John van Dijk

Steun en toeverlaat

“Marieke was onze steun en toeverlaat op zowel zakelijk als emotioneel vlak. Haar begeleiding en organisatie hebben wij enorm gewaardeerd.”

Alexandra Pouderoyen

5 sterren zijn te weinig

“Tot ons groot verdriet is mijn zusje vorige week vrijdag overleden. Dan sta je aan de vooravond van het zoeken naar een uitvaartverzorger. Een beroep wat door velen wordt uitgeoefend zodat een juiste keuze lastig is. Via via kwam ik bij Marieke terecht van La Luna uitvaart uit Dronten.
Ik belde laat in de avond en ze kwam meteen naar Zwolle. Meteen stond daar iemand voor de verdrietige familie die je de indruk gaf en dat ook zij, hier ben ik en laat de organisatie aan mij over en ik zal jullie inbreng proberen samen te vatten tot een mooi geheel die moet lijden tot een waardige uitvaart.
Meteen viel de spanning van ons af en met deze bekwame vrouw zijn wij de week voor de uitvaart ingegaan.
Meteen begonnen en vragen en wensen doorgenomen. Toen was het 2 uur s’nachts en stelde Marieke voor de volgende dag verder te gaan.
Wel heb ik met haar mijn zusje “afgelegd” klaargemaakt om haar op te baren. Een rust en ervaring van Marieke maakte dit tot een onvergetelijk moment. Zo dicht bij mijn overleden zusje te mogen zijn zal ik nooit vergeten.
De dagen erna bestonden uit het uitwisselen van alle wensen en ideeen van de overige familie leden en goede vriendinnen van mijn zusje. Dit proces soms best lastig met zoveel meningen was in zeer goede handen van Marieke, iedereen kreeg van haar een podium en zo ontstond een mooi geheel.
Een paar dagen later kwam ze de rouw kaarten brengen en hielp met vouwen en in de envelop stoppen.
Regelmatig kwam ze kijken naar mijn zusje of de conditie nog goed genoeg was de kist open te laten. Tot het laatste moment lag mijn zus er prachtig bij, de dag voor de uitvaart kreeg ze nog haar lievelings jasje aan.
De dag van de uitvaart kwamen we samen in haar huis vanwaar wij vertrokken naar de begraafplaats.
Alles perfect geregeld, familie helemaal ontzorgt en Marieke die alles in goede banen leidde.
Mede dank zij Marieke is de uitvaart en de dienst vooraf heel goed verlopen. Alles tot in de puntjes geregeld. Dank Marieke voor je inzet, warmte, doortastendheid en jou kwaliteit om mensen met verschillende visies op een lijn te krijgen.
Marieke ik wens jou heel veel uitvaarten toe waarbij ik hoop dat deze review mensen aan het denken zet dat een uitvaart vandaag aan de dag een aanpak verdient zoals alleen jij dat kunt.
5 sterren zijn te weinig, ik verdubbel ze ook namens mijn zusje en overige familie.”

Herman Harmeijer

Mooie, troostende herinnering

“Toen mijn broer volledig onverwacht overleed, heeft Marieke er met warmte, aandacht, creativiteit en onopvallende efficiëntie voor gezorgd dat zijn uitvaart mooi, bijzonder warm en heel persoonlijk was.  Ook na de uitvaart was zij bereikbaar voor vragen of advies.

Mijn broers uitvaart wordt een hele mooie en troostende herinnering en ik  blijf haar daar altijd dankbaar voor.”

Ellen den Boer

Goed georganiseerd

“De uitvaartdienst van onze zoon Ar was heel goed georganiseerd. Ook in de voorbereidende fase heeft Marieke laten zien dat ze heel goed om kan gaan met het verdriet van ons en van de familieleden, vrienden en collega’s.”

Maria en Leen den Boer

Een mooi geheel

“Marieke bleek kundig en dacht proactief mee. Ze luisterde goed naar ons waardoor ze op de goede momenten hulp en liefde bood maar ons ook onze gang liet gaan als wij daar prijs op stelden. Wij waren erg onder de indruk van haar mooie woorden die zij wist uit te spreken tijdens de uitvaart en daarmee de dienst tot een mooi geheel maakte.

Brenda en Cas

Beter afscheid

Wij hebben de professionele begeleiding en emotionele steun als heel bijzonder ervaren na het overlijden van mijn moeder. Alle zorg werd uit handen genomen door La Luna Uitvaart. Hierdoor hebben wij als nabestaanden nog beter afscheid kunnen voorbereiden en kunnen nemen.

Ronald Rier

Warm onthaal

Als de wereld onder je voeten vandaan valt is het fijn dat je warm onthaalt wordt door Marieke. Na het overlijden van ons zoontje (3.5 mnd) stond Marieke voor ons klaar. Geheel op eigen wijze, met oog voor detail en onze wensen heeft ze met veel zorg en liefde ons begeleidt. Wij kunnen Marieke hiervoor niet genoeg bedanken.

Marije Sloetjes-Verduijn

Mooie, liefdevolle uitvaart

Nadat mijn vader was overleden hebben wij Marieke van La Luna Uitvaart benaderd. Zij was na het overlijden snel ter plekke en heeft ons zeer respectvol uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Ze liet aan ons over hoe wij de begrafenis wilden regelen en heeft ons daarbij uitstekend begeleid en geadviseerd. Marieke was zeer betrokken en regelde alles tot in de puntjes. De rouwkaart werd precies zo gemaakt als wij voor ogen hadden. De kerkdienst en de begrafenis heeft zij helemaal begeleid zodat wij die dag, het verdriet van het verlies van onze vader konden verwerken. Wij als familie kijken terug op een mooie, liefdevolle uitvaart ondanks dat wij veel verdriet hadden.

Nafthal Rikken

Persoonlijke ondersteuning

“Lieve Marieke,

Graag zouden wij je langs deze weg willen bedanken voor de liefdevolle en persoonlijke zorg die je ons hebt verleent bij het afscheid nemen van onze moeder.
Je persoonlijke ondersteuning naar een ieder van ons heeft er toegeleid dat wij alle ons enorm gesteund hebben gevoeld.
We kunnen terug kijken op een mooi en waardig afscheid.
Ook willen wij onze dank uitspreken naar jouw meewerkende partners Jessica voor de prachtige bloemstukken, Eline voor de mooie kaarten en Marian voor haar liefdevolle inzet tot het vertellen van ons moeders levensverhaal. Nogmaals heel veel dank…”

Suze en Christel Fernhout

Snel, goed en respectvol

“Wij zijn zeer positief over La Luna Uitvaart. We werden snel, goed en respectvol geholpen bij het regelen van de uitvaart. Het was een fijn, persoonlijk contact met Marieke.”

Cindy Bottenheft-van de Wiel

Liefdevolle begeleiding

“Marieke Wagenaar van La Luna uitvaart heeft ons liefdevol begeleid.

Ze leefde mee zonder haar professionaliteit uit het oog te verliezen.
Ze zorgde voor een mooi, liefdevol afscheid die voor ons een mooi herinnering blijft!

We zijn je erg dankbaar en ook namens mijn vrouw, met wie jij voor haar overlijden persoonlijke dingen en wensen mee hebt besproken (overleden dmv Euthanasie).

Groet,”

Fam. K. Halma

Een luisterend oor

“De uitvaart van mijn moeder, die vandaag plaats vond, was heel mooi. Marieke luisterde erg goed naar de wensen van mijn moeder (voor de euthanasie) en ook naar die van ons, dat maakte het prettiger om de uitvaart te regelen.

Bedankt Marieke.

Liefs, Denise”

Denise Visser-Halma

Dankbaar

“Lieve zorgzame Marieke,

Dankbaar voor je warme zorg en aandacht tijdens de uitvaart van mijn schoonmoeder en de dagen daaromheen. Volledig aanwezig zijn zonder je stempel ergens op te leggen ervaar ik als een grote en mooie kwaliteit. Nieuwe mogelijkheden onder de aandacht brengen zodat de laatste levensviering passend en kloppend is. Ruimte gevend aan alles wat aan praktisch en emotionele “dingen” die voorbij komen. Om daarna zonder dat wij daar eigenlijk erg in hadden handelend en slagvaardig te zorgen dat de dag soepel kan verlopen precies zoals wij dat met elkaar en jou hadden afgesproken, mama hoog in het vaandel houdend.

Vertrouwen in jou, was en is er. Dank je wel, voor alles.”

Karoline Bolhuis

Passend bij moeder en ons

“Ondanks dat ze de hoop had nog lang te mogen leven, is op 17 mei onze moeder op 93-jarige leeftijd overleden. In haar eigen huis, zoals ze graag wilde. Voor de uitvaartverzorging zijn we via via in contact gekomen met Marieke. Het persoonlijke, respectvolle en integere contact met Marieke hebben we als zeer waardevol beschouwd. We hebben mijn moeder thuis kunnen opbaren en haar op de dag van de begrafenis met de kinderen het huis uit kunnen dragen. De dag zelf was natuurlijk verdrietig, maar was geheel passend bij wat mijn moeder had gewild en wat wij als familie wilden. We hebben aan de dag van de begrafenis en het contact met Marieke voorafgaand aan deze dag een zeer goed gevoel overgehouden. Dank je wel Marieke.”

Djoke de Jong

Een goed gevoel

“Mijn broers, zussen en ikzelf hebben allemaal een goed gevoel overgehouden aan de begrafenis. Ik weet zeker dat us mem het heel mooi had gevonden!”

Wikje de Jong

Innemend

“Marieke is voor mij een innemende vrouw die met een half woord begrijpt waar het om te doen is. Ze heeft ons prettig begeleid in de voorbereidingen voor de uitvaart. Dit maakt dat de afscheidsceremonie van onze moeder een eigentijdse twist kreeg, waar we vandaag met liefde en een goed gevoel op terugkijken.”

Ton Peters

Liefdevol aanpakken

“Nadat wij pas geleden samen voor het eerst een dienst hadden gedraaid in het Hospice, was jij degene die mij als eerste in het hoofd kwam om de uitvaart te regelen voor ons.
De samenwerking was toen prettig en jij hield ook van lekker aanpakken.
Met die gedachte belde ik je vol vertrouwen om jou te vragen voor de ceremonie voor mijn moeder.
Alles ging inderdaad zoals ik me het had voorgesteld, prettig, aanvoelend en aanpakkend en ondertussen nieuwe dingen uitproberen, zoals mijn moeder samen afleggen, mooi opbaren en aan het einde bakenen in een mooie doek en haar zo opgebaard.
Alles voelde zo vertrouwd en liefdevol zoals we dat allemaal samen met jou mochten doen!
Hiervoor nogmaals ontzettend bedankt, dit alles heeft voor mij de herinnering aan mijn moeder nog mooier gemaakt.”

Marga Klaver

Zonder zorgen

“Op de uitvaart van mijn broer kijk ik, ondanks het verdriet, met véél warmte en dankbaarheid terug. Van het begin tot aan het eind was alles uitstekend geregeld. Een heel fijn gevoel dat ik mij, als familielid, nergens zorgen over hoefde te maken. Met recht ‘Een uitvaart die klopt’. ”

Harma Fokkema

Hartelijke begeleiding

“Wij zijn als familie zeer tevreden en dankbaar voor de wijze waarop de uitvaart van onze broer Jan is verlopen. Alle voorbereidingen voor de uitvaart waren tot in de puntjes verzorgd. Ook was er alle ruimte om vragen te stellen. En een niet onbelangrijk gegeven was de belangstellende en hartelijke begeleiding van Marieke Wagenaar! Ook de nazorg hebben wij als heel positief ervaren. ”

Janny en Gerard Relyveld

Zeer professioneel

“Marieke heeft de uitvaart geregeld van mijn oom. Dit gebeurde op een zeer professionele manier. Marieke heeft voorafgaand aan de begrafenis alles tot in detail voorbereid. Dit ging geheel in samenspraak met de familie maar wel met goede adviezen van Marieke. Marieke heeft een grote zorg uit handen genomen. Op de dag zelf verliep alles volgens plan, Marieke hield alles in de gaten en onder controle. Dit deed zij op een zeer discrete manier. ”

Katja Rier

Fijn, warm en duidelijk

“Geweldig vorm en begeleiding gegeven in de aanloop en bij de uitvaart. Fijn, warm en duidelijk in contact. Zeer tevreden over Marieke en wil La Luna anderen aanraden.”

John van Dijk

Steun en toeverlaat

“Marieke was onze steun en toeverlaat op zowel zakelijk als emotioneel vlak. Haar begeleiding en organisatie hebben wij enorm gewaardeerd.”

Alexandra Pouderoyen

5 sterren zijn te weinig

“Tot ons groot verdriet is mijn zusje vorige week vrijdag overleden. Dan sta je aan de vooravond van het zoeken naar een uitvaartverzorger. Een beroep wat door velen wordt uitgeoefend zodat een juiste keuze lastig is. Via via kwam ik bij Marieke terecht van La Luna uitvaart uit Dronten.
Ik belde laat in de avond en ze kwam meteen naar Zwolle. Meteen stond daar iemand voor de verdrietige familie die je de indruk gaf en dat ook zij, hier ben ik en laat de organisatie aan mij over en ik zal jullie inbreng proberen samen te vatten tot een mooi geheel die moet lijden tot een waardige uitvaart.
Meteen viel de spanning van ons af en met deze bekwame vrouw zijn wij de week voor de uitvaart ingegaan.
Meteen begonnen en vragen en wensen doorgenomen. Toen was het 2 uur s’nachts en stelde Marieke voor de volgende dag verder te gaan.
Wel heb ik met haar mijn zusje “afgelegd” klaargemaakt om haar op te baren. Een rust en ervaring van Marieke maakte dit tot een onvergetelijk moment. Zo dicht bij mijn overleden zusje te mogen zijn zal ik nooit vergeten.
De dagen erna bestonden uit het uitwisselen van alle wensen en ideeen van de overige familie leden en goede vriendinnen van mijn zusje. Dit proces soms best lastig met zoveel meningen was in zeer goede handen van Marieke, iedereen kreeg van haar een podium en zo ontstond een mooi geheel.
Een paar dagen later kwam ze de rouw kaarten brengen en hielp met vouwen en in de envelop stoppen.
Regelmatig kwam ze kijken naar mijn zusje of de conditie nog goed genoeg was de kist open te laten. Tot het laatste moment lag mijn zus er prachtig bij, de dag voor de uitvaart kreeg ze nog haar lievelings jasje aan.
De dag van de uitvaart kwamen we samen in haar huis vanwaar wij vertrokken naar de begraafplaats.
Alles perfect geregeld, familie helemaal ontzorgt en Marieke die alles in goede banen leidde.
Mede dank zij Marieke is de uitvaart en de dienst vooraf heel goed verlopen. Alles tot in de puntjes geregeld. Dank Marieke voor je inzet, warmte, doortastendheid en jou kwaliteit om mensen met verschillende visies op een lijn te krijgen.
Marieke ik wens jou heel veel uitvaarten toe waarbij ik hoop dat deze review mensen aan het denken zet dat een uitvaart vandaag aan de dag een aanpak verdient zoals alleen jij dat kunt.
5 sterren zijn te weinig, ik verdubbel ze ook namens mijn zusje en overige familie.”

Herman Harmeijer

Mooie, troostende herinnering

“Toen mijn broer volledig onverwacht overleed, heeft Marieke er met warmte, aandacht, creativiteit en onopvallende efficiëntie voor gezorgd dat zijn uitvaart mooi, bijzonder warm en heel persoonlijk was.  Ook na de uitvaart was zij bereikbaar voor vragen of advies.

Mijn broers uitvaart wordt een hele mooie en troostende herinnering en ik  blijf haar daar altijd dankbaar voor.”

Ellen den Boer

Goed georganiseerd

“De uitvaartdienst van onze zoon Ar was heel goed georganiseerd. Ook in de voorbereidende fase heeft Marieke laten zien dat ze heel goed om kan gaan met het verdriet van ons en van de familieleden, vrienden en collega’s.”

Maria en Leen den Boer

Een mooi geheel

“Marieke bleek kundig en dacht proactief mee. Ze luisterde goed naar ons waardoor ze op de goede momenten hulp en liefde bood maar ons ook onze gang liet gaan als wij daar prijs op stelden. Wij waren erg onder de indruk van haar mooie woorden die zij wist uit te spreken tijdens de uitvaart en daarmee de dienst tot een mooi geheel maakte.

Brenda en Cas

Beter afscheid

Wij hebben de professionele begeleiding en emotionele steun als heel bijzonder ervaren na het overlijden van mijn moeder. Alle zorg werd uit handen genomen door La Luna Uitvaart. Hierdoor hebben wij als nabestaanden nog beter afscheid kunnen voorbereiden en kunnen nemen.

Ronald Rier

Warm onthaal

Als de wereld onder je voeten vandaan valt is het fijn dat je warm onthaalt wordt door Marieke. Na het overlijden van ons zoontje (3.5 mnd) stond Marieke voor ons klaar. Geheel op eigen wijze, met oog voor detail en onze wensen heeft ze met veel zorg en liefde ons begeleidt. Wij kunnen Marieke hiervoor niet genoeg bedanken.

Marije Sloetjes-Verduijn

Mooie, liefdevolle uitvaart

Nadat mijn vader was overleden hebben wij Marieke van La Luna Uitvaart benaderd. Zij was na het overlijden snel ter plekke en heeft ons zeer respectvol uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Ze liet aan ons over hoe wij de begrafenis wilden regelen en heeft ons daarbij uitstekend begeleid en geadviseerd. Marieke was zeer betrokken en regelde alles tot in de puntjes. De rouwkaart werd precies zo gemaakt als wij voor ogen hadden. De kerkdienst en de begrafenis heeft zij helemaal begeleid zodat wij die dag, het verdriet van het verlies van onze vader konden verwerken. Wij als familie kijken terug op een mooie, liefdevolle uitvaart ondanks dat wij veel verdriet hadden.

Nafthal Rikken

Persoonlijke ondersteuning

“Lieve Marieke,

Graag zouden wij je langs deze weg willen bedanken voor de liefdevolle en persoonlijke zorg die je ons hebt verleent bij het afscheid nemen van onze moeder.
Je persoonlijke ondersteuning naar een ieder van ons heeft er toegeleid dat wij alle ons enorm gesteund hebben gevoeld.
We kunnen terug kijken op een mooi en waardig afscheid.
Ook willen wij onze dank uitspreken naar jouw meewerkende partners Jessica voor de prachtige bloemstukken, Eline voor de mooie kaarten en Marian voor haar liefdevolle inzet tot het vertellen van ons moeders levensverhaal. Nogmaals heel veel dank…”

Suze en Christel Fernhout

Snel, goed en respectvol

“Wij zijn zeer positief over La Luna Uitvaart. We werden snel, goed en respectvol geholpen bij het regelen van de uitvaart. Het was een fijn, persoonlijk contact met Marieke.”

Cindy Bottenheft-van de Wiel

Liefdevolle begeleiding

“Marieke Wagenaar van La Luna uitvaart heeft ons liefdevol begeleid.

Ze leefde mee zonder haar professionaliteit uit het oog te verliezen.
Ze zorgde voor een mooi, liefdevol afscheid die voor ons een mooi herinnering blijft!

We zijn je erg dankbaar en ook namens mijn vrouw, met wie jij voor haar overlijden persoonlijke dingen en wensen mee hebt besproken (overleden dmv Euthanasie).

Groet,”

Fam. K. Halma

Een luisterend oor

“De uitvaart van mijn moeder, die vandaag plaats vond, was heel mooi. Marieke luisterde erg goed naar de wensen van mijn moeder (voor de euthanasie) en ook naar die van ons, dat maakte het prettiger om de uitvaart te regelen.

Bedankt Marieke.

Liefs, Denise”

Denise Visser-Halma

Dankbaar

“Lieve zorgzame Marieke,

Dankbaar voor je warme zorg en aandacht tijdens de uitvaart van mijn schoonmoeder en de dagen daaromheen. Volledig aanwezig zijn zonder je stempel ergens op te leggen ervaar ik als een grote en mooie kwaliteit. Nieuwe mogelijkheden onder de aandacht brengen zodat de laatste levensviering passend en kloppend is. Ruimte gevend aan alles wat aan praktisch en emotionele “dingen” die voorbij komen. Om daarna zonder dat wij daar eigenlijk erg in hadden handelend en slagvaardig te zorgen dat de dag soepel kan verlopen precies zoals wij dat met elkaar en jou hadden afgesproken, mama hoog in het vaandel houdend.

Vertrouwen in jou, was en is er. Dank je wel, voor alles.”

Karoline Bolhuis

Passend bij moeder en ons

“Ondanks dat ze de hoop had nog lang te mogen leven, is op 17 mei onze moeder op 93-jarige leeftijd overleden. In haar eigen huis, zoals ze graag wilde. Voor de uitvaartverzorging zijn we via via in contact gekomen met Marieke. Het persoonlijke, respectvolle en integere contact met Marieke hebben we als zeer waardevol beschouwd. We hebben mijn moeder thuis kunnen opbaren en haar op de dag van de begrafenis met de kinderen het huis uit kunnen dragen. De dag zelf was natuurlijk verdrietig, maar was geheel passend bij wat mijn moeder had gewild en wat wij als familie wilden. We hebben aan de dag van de begrafenis en het contact met Marieke voorafgaand aan deze dag een zeer goed gevoel overgehouden. Dank je wel Marieke.”

Djoke de Jong

Een goed gevoel

“Mijn broers, zussen en ikzelf hebben allemaal een goed gevoel overgehouden aan de begrafenis. Ik weet zeker dat us mem het heel mooi had gevonden!”

Wikje de Jong

Innemend

“Marieke is voor mij een innemende vrouw die met een half woord begrijpt waar het om te doen is. Ze heeft ons prettig begeleid in de voorbereidingen voor de uitvaart. Dit maakt dat de afscheidsceremonie van onze moeder een eigentijdse twist kreeg, waar we vandaag met liefde en een goed gevoel op terugkijken.”

Ton Peters

Liefdevol aanpakken

“Nadat wij pas geleden samen voor het eerst een dienst hadden gedraaid in het Hospice, was jij degene die mij als eerste in het hoofd kwam om de uitvaart te regelen voor ons.
De samenwerking was toen prettig en jij hield ook van lekker aanpakken.
Met die gedachte belde ik je vol vertrouwen om jou te vragen voor de ceremonie voor mijn moeder.
Alles ging inderdaad zoals ik me het had voorgesteld, prettig, aanvoelend en aanpakkend en ondertussen nieuwe dingen uitproberen, zoals mijn moeder samen afleggen, mooi opbaren en aan het einde bakenen in een mooie doek en haar zo opgebaard.
Alles voelde zo vertrouwd en liefdevol zoals we dat allemaal samen met jou mochten doen!
Hiervoor nogmaals ontzettend bedankt, dit alles heeft voor mij de herinnering aan mijn moeder nog mooier gemaakt.”

Marga Klaver

Zonder zorgen

“Op de uitvaart van mijn broer kijk ik, ondanks het verdriet, met véél warmte en dankbaarheid terug. Van het begin tot aan het eind was alles uitstekend geregeld. Een heel fijn gevoel dat ik mij, als familielid, nergens zorgen over hoefde te maken. Met recht ‘Een uitvaart die klopt’. ”

Harma Fokkema

Hartelijke begeleiding

“Wij zijn als familie zeer tevreden en dankbaar voor de wijze waarop de uitvaart van onze broer Jan is verlopen. Alle voorbereidingen voor de uitvaart waren tot in de puntjes verzorgd. Ook was er alle ruimte om vragen te stellen. En een niet onbelangrijk gegeven was de belangstellende en hartelijke begeleiding van Marieke Wagenaar! Ook de nazorg hebben wij als heel positief ervaren. ”

Janny en Gerard Relyveld

Zeer professioneel

“Marieke heeft de uitvaart geregeld van mijn oom. Dit gebeurde op een zeer professionele manier. Marieke heeft voorafgaand aan de begrafenis alles tot in detail voorbereid. Dit ging geheel in samenspraak met de familie maar wel met goede adviezen van Marieke. Marieke heeft een grote zorg uit handen genomen. Op de dag zelf verliep alles volgens plan, Marieke hield alles in de gaten en onder controle. Dit deed zij op een zeer discrete manier. ”

Katja Rier

Steun en toeverlaat

“Marieke was onze steun en toeverlaat op zowel zakelijk als emotioneel vlak. Haar begeleiding en organisatie hebben wij enorm gewaardeerd.”

Alexandra Pouderoyen

5 sterren zijn te weinig

“Tot ons groot verdriet is mijn zusje vorige week vrijdag overleden. Dan sta je aan de vooravond van het zoeken naar een uitvaartverzorger. Een beroep wat door velen wordt uitgeoefend zodat een juiste keuze lastig is. Via via kwam ik bij Marieke terecht van La Luna uitvaart uit Dronten.
Ik belde laat in de avond en ze kwam meteen naar Zwolle. Meteen stond daar iemand voor de verdrietige familie die je de indruk gaf en dat ook zij, hier ben ik en laat de organisatie aan mij over en ik zal jullie inbreng proberen samen te vatten tot een mooi geheel die moet lijden tot een waardige uitvaart.
Meteen viel de spanning van ons af en met deze bekwame vrouw zijn wij de week voor de uitvaart ingegaan.
Meteen begonnen en vragen en wensen doorgenomen. Toen was het 2 uur s’nachts en stelde Marieke voor de volgende dag verder te gaan.
Wel heb ik met haar mijn zusje “afgelegd” klaargemaakt om haar op te baren. Een rust en ervaring van Marieke maakte dit tot een onvergetelijk moment. Zo dicht bij mijn overleden zusje te mogen zijn zal ik nooit vergeten.
De dagen erna bestonden uit het uitwisselen van alle wensen en ideeen van de overige familie leden en goede vriendinnen van mijn zusje. Dit proces soms best lastig met zoveel meningen was in zeer goede handen van Marieke, iedereen kreeg van haar een podium en zo ontstond een mooi geheel.
Een paar dagen later kwam ze de rouw kaarten brengen en hielp met vouwen en in de envelop stoppen.
Regelmatig kwam ze kijken naar mijn zusje of de conditie nog goed genoeg was de kist open te laten. Tot het laatste moment lag mijn zus er prachtig bij, de dag voor de uitvaart kreeg ze nog haar lievelings jasje aan.
De dag van de uitvaart kwamen we samen in haar huis vanwaar wij vertrokken naar de begraafplaats.
Alles perfect geregeld, familie helemaal ontzorgt en Marieke die alles in goede banen leidde.
Mede dank zij Marieke is de uitvaart en de dienst vooraf heel goed verlopen. Alles tot in de puntjes geregeld. Dank Marieke voor je inzet, warmte, doortastendheid en jou kwaliteit om mensen met verschillende visies op een lijn te krijgen.
Marieke ik wens jou heel veel uitvaarten toe waarbij ik hoop dat deze review mensen aan het denken zet dat een uitvaart vandaag aan de dag een aanpak verdient zoals alleen jij dat kunt.
5 sterren zijn te weinig, ik verdubbel ze ook namens mijn zusje en overige familie.”

Herman Harmeijer

Mooie, troostende herinnering

“Toen mijn broer volledig onverwacht overleed, heeft Marieke er met warmte, aandacht, creativiteit en onopvallende efficiëntie voor gezorgd dat zijn uitvaart mooi, bijzonder warm en heel persoonlijk was.  Ook na de uitvaart was zij bereikbaar voor vragen of advies.

Mijn broers uitvaart wordt een hele mooie en troostende herinnering en ik  blijf haar daar altijd dankbaar voor.”

Ellen den Boer

Goed georganiseerd

“De uitvaartdienst van onze zoon Ar was heel goed georganiseerd. Ook in de voorbereidende fase heeft Marieke laten zien dat ze heel goed om kan gaan met het verdriet van ons en van de familieleden, vrienden en collega’s.”

Maria en Leen den Boer

Een mooi geheel

“Marieke bleek kundig en dacht proactief mee. Ze luisterde goed naar ons waardoor ze op de goede momenten hulp en liefde bood maar ons ook onze gang liet gaan als wij daar prijs op stelden. Wij waren erg onder de indruk van haar mooie woorden die zij wist uit te spreken tijdens de uitvaart en daarmee de dienst tot een mooi geheel maakte.

Brenda en Cas

Beter afscheid

Wij hebben de professionele begeleiding en emotionele steun als heel bijzonder ervaren na het overlijden van mijn moeder. Alle zorg werd uit handen genomen door La Luna Uitvaart. Hierdoor hebben wij als nabestaanden nog beter afscheid kunnen voorbereiden en kunnen nemen.

Ronald Rier

Warm onthaal

Als de wereld onder je voeten vandaan valt is het fijn dat je warm onthaalt wordt door Marieke. Na het overlijden van ons zoontje (3.5 mnd) stond Marieke voor ons klaar. Geheel op eigen wijze, met oog voor detail en onze wensen heeft ze met veel zorg en liefde ons begeleidt. Wij kunnen Marieke hiervoor niet genoeg bedanken.

Marije Sloetjes-Verduijn

Mooie, liefdevolle uitvaart

Nadat mijn vader was overleden hebben wij Marieke van La Luna Uitvaart benaderd. Zij was na het overlijden snel ter plekke en heeft ons zeer respectvol uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Ze liet aan ons over hoe wij de begrafenis wilden regelen en heeft ons daarbij uitstekend begeleid en geadviseerd. Marieke was zeer betrokken en regelde alles tot in de puntjes. De rouwkaart werd precies zo gemaakt als wij voor ogen hadden. De kerkdienst en de begrafenis heeft zij helemaal begeleid zodat wij die dag, het verdriet van het verlies van onze vader konden verwerken. Wij als familie kijken terug op een mooie, liefdevolle uitvaart ondanks dat wij veel verdriet hadden.

Nafthal Rikken

Persoonlijke ondersteuning

“Lieve Marieke,

Graag zouden wij je langs deze weg willen bedanken voor de liefdevolle en persoonlijke zorg die je ons hebt verleent bij het afscheid nemen van onze moeder.
Je persoonlijke ondersteuning naar een ieder van ons heeft er toegeleid dat wij alle ons enorm gesteund hebben gevoeld.
We kunnen terug kijken op een mooi en waardig afscheid.
Ook willen wij onze dank uitspreken naar jouw meewerkende partners Jessica voor de prachtige bloemstukken, Eline voor de mooie kaarten en Marian voor haar liefdevolle inzet tot het vertellen van ons moeders levensverhaal. Nogmaals heel veel dank…”

Suze en Christel Fernhout

Snel, goed en respectvol

“Wij zijn zeer positief over La Luna Uitvaart. We werden snel, goed en respectvol geholpen bij het regelen van de uitvaart. Het was een fijn, persoonlijk contact met Marieke.”

Cindy Bottenheft-van de Wiel

Liefdevolle begeleiding

“Marieke Wagenaar van La Luna uitvaart heeft ons liefdevol begeleid.

Ze leefde mee zonder haar professionaliteit uit het oog te verliezen.
Ze zorgde voor een mooi, liefdevol afscheid die voor ons een mooi herinnering blijft!

We zijn je erg dankbaar en ook namens mijn vrouw, met wie jij voor haar overlijden persoonlijke dingen en wensen mee hebt besproken (overleden dmv Euthanasie).

Groet,”

Fam. K. Halma

Een luisterend oor

“De uitvaart van mijn moeder, die vandaag plaats vond, was heel mooi. Marieke luisterde erg goed naar de wensen van mijn moeder (voor de euthanasie) en ook naar die van ons, dat maakte het prettiger om de uitvaart te regelen.

Bedankt Marieke.

Liefs, Denise”

Denise Visser-Halma

Dankbaar

“Lieve zorgzame Marieke,

Dankbaar voor je warme zorg en aandacht tijdens de uitvaart van mijn schoonmoeder en de dagen daaromheen. Volledig aanwezig zijn zonder je stempel ergens op te leggen ervaar ik als een grote en mooie kwaliteit. Nieuwe mogelijkheden onder de aandacht brengen zodat de laatste levensviering passend en kloppend is. Ruimte gevend aan alles wat aan praktisch en emotionele “dingen” die voorbij komen. Om daarna zonder dat wij daar eigenlijk erg in hadden handelend en slagvaardig te zorgen dat de dag soepel kan verlopen precies zoals wij dat met elkaar en jou hadden afgesproken, mama hoog in het vaandel houdend.

Vertrouwen in jou, was en is er. Dank je wel, voor alles.”

Karoline Bolhuis

Passend bij moeder en ons

“Ondanks dat ze de hoop had nog lang te mogen leven, is op 17 mei onze moeder op 93-jarige leeftijd overleden. In haar eigen huis, zoals ze graag wilde. Voor de uitvaartverzorging zijn we via via in contact gekomen met Marieke. Het persoonlijke, respectvolle en integere contact met Marieke hebben we als zeer waardevol beschouwd. We hebben mijn moeder thuis kunnen opbaren en haar op de dag van de begrafenis met de kinderen het huis uit kunnen dragen. De dag zelf was natuurlijk verdrietig, maar was geheel passend bij wat mijn moeder had gewild en wat wij als familie wilden. We hebben aan de dag van de begrafenis en het contact met Marieke voorafgaand aan deze dag een zeer goed gevoel overgehouden. Dank je wel Marieke.”

Djoke de Jong

Een goed gevoel

“Mijn broers, zussen en ikzelf hebben allemaal een goed gevoel overgehouden aan de begrafenis. Ik weet zeker dat us mem het heel mooi had gevonden!”

Wikje de Jong

Innemend

“Marieke is voor mij een innemende vrouw die met een half woord begrijpt waar het om te doen is. Ze heeft ons prettig begeleid in de voorbereidingen voor de uitvaart. Dit maakt dat de afscheidsceremonie van onze moeder een eigentijdse twist kreeg, waar we vandaag met liefde en een goed gevoel op terugkijken.”

Ton Peters

Liefdevol aanpakken

“Nadat wij pas geleden samen voor het eerst een dienst hadden gedraaid in het Hospice, was jij degene die mij als eerste in het hoofd kwam om de uitvaart te regelen voor ons.
De samenwerking was toen prettig en jij hield ook van lekker aanpakken.
Met die gedachte belde ik je vol vertrouwen om jou te vragen voor de ceremonie voor mijn moeder.
Alles ging inderdaad zoals ik me het had voorgesteld, prettig, aanvoelend en aanpakkend en ondertussen nieuwe dingen uitproberen, zoals mijn moeder samen afleggen, mooi opbaren en aan het einde bakenen in een mooie doek en haar zo opgebaard.
Alles voelde zo vertrouwd en liefdevol zoals we dat allemaal samen met jou mochten doen!
Hiervoor nogmaals ontzettend bedankt, dit alles heeft voor mij de herinnering aan mijn moeder nog mooier gemaakt.”

Marga Klaver

Zonder zorgen

“Op de uitvaart van mijn broer kijk ik, ondanks het verdriet, met véél warmte en dankbaarheid terug. Van het begin tot aan het eind was alles uitstekend geregeld. Een heel fijn gevoel dat ik mij, als familielid, nergens zorgen over hoefde te maken. Met recht ‘Een uitvaart die klopt’. ”

Harma Fokkema

Hartelijke begeleiding

“Wij zijn als familie zeer tevreden en dankbaar voor de wijze waarop de uitvaart van onze broer Jan is verlopen. Alle voorbereidingen voor de uitvaart waren tot in de puntjes verzorgd. Ook was er alle ruimte om vragen te stellen. En een niet onbelangrijk gegeven was de belangstellende en hartelijke begeleiding van Marieke Wagenaar! Ook de nazorg hebben wij als heel positief ervaren. ”

Janny en Gerard Relyveld

Zeer professioneel

“Marieke heeft de uitvaart geregeld van mijn oom. Dit gebeurde op een zeer professionele manier. Marieke heeft voorafgaand aan de begrafenis alles tot in detail voorbereid. Dit ging geheel in samenspraak met de familie maar wel met goede adviezen van Marieke. Marieke heeft een grote zorg uit handen genomen. Op de dag zelf verliep alles volgens plan, Marieke hield alles in de gaten en onder controle. Dit deed zij op een zeer discrete manier. ”

Katja Rier